Monday, December 15, 2008

Jom Jalan-jalan ke Langkawi

Pada 8 hingga 11 disember yang lalu, kami telah pergi ke Pulau Langkawi- seronok- walaupun kegembiraan pada awalnya dicemari dengan insenden pesawat Air Asia yang delay kira-kira 3 jam - pukul 12.30 malam baru sampai di Langkawi. Check in awal pukul 8 dah tiba di LCCT
macam biasa pergi 1 beg ----tapi balik----biasalahlah kan...

bersama afiq di terminal
tengah que untuk check in

kena bayarlah beg nie puan----saya dah onlinelahhh jangan nak tipu...bertekak satt kat kaunter

dalam pesawat
kenapa macam naik bas jer mak su - berebut lak tue.... itulah uniknya uniknya uniknya Air Asia

Maggei yang berharga RM 8 dan air tin tue berharga RM 7 - macam lain lah pulak maggie ni kan
Pagi di Pantai Cenang - malam pertama tido di tanjung mali jer - jimat kos - tapi ok apa pantainya bersih
cayalah
beratur untuk naik cable car ke gunung mat cincang

tengok muka adam - dah nak seram.....
Tak gayatlah adammmmm

kena nampak dalam cable car tue tau
cepat sikit .....kang jatuh kangggg
pastikan nampak awan dan gunung kat belakang tue tauuuu

janganlah takut dam...baru 710 meter dari aras laut niee

kasi nampak awan tau
wah senyum menawan nampak - iklan colgate kaaa???
710 meter dari aras lautttt nieeee
senyumlah sikit afiq oiiiiii
ini gambar jambatan gantung dari puncak gunung mat cincang - sat lagi kami pi sana











jambatan nie agak goyang - tue yang adam takut sangat tueee
















cantiknya pemandangan














dah turun bawah - bergambar dengan rusa yang tak ada perasaannn















di dataran helang























bercanda di pasiran pantai - kat langkasasuka beach - memang cantik kat sini


















tempat tinggal kami di sini












ini ala-ala kat luar negara - banyak naaa kapal layar















macam cerita korealah pulak - wajah izzat tue ada ala2 ji sung dalam cerita save last dance for me lahhh


















kat depan pintu masuk makam mahsuri














Wah - ada apa dalam tueee---ada airlahhh








ini di taman burung - pandai posing lak burung ni
sila lah beli ubat - ghau...ghau bau dia kalau mak su makan ubat nie sure kurus punyaaaa
ini ubat sesuai untuk abang ijat kasi muka cantik---
ikan bakar yang kami makan dua malam berturut-turut - memang sodap giler
ketam swee n sour - memang best sangat ketam nie
adam dalam bath tub - macam dalam drama dallas lah pulak
ini ala-ala pose maut
bergaya sebelum bilik bersepah
ini tilam adam -orang lain jangan usik tau
sudah lah tue adam - dah nak bersepah biliknya
jom mandi-mandi
hah ini tempat shower
mi goreng mamak 1
ala-ala kat luar negara
cantik kan pemandangan di sini - awana poto malai
check out untuk pulang -
akhirnya kami berjaya mengambil gambar dengan kapal terbang





































2 comments:

ZAKWAN said...

Wahhh jelesnye aku tgk gambar2 hang kat Langkawi..dengan ikan bakar..(Sg Petani pun banyak ikan bakar sedap).. Adam pulak nampak tembam dari dulu. Yg hang tu pakai cermin mata sapa.. naik heran aku. Baju pulak "ada style". Azam baru baju baru ke??
Banyak gambar2 macam kat oversea je. Cantik.

Diari Adam said...

tue lah hang kena pi langkawi sekali lagi - cermin mata aku lah tue